divendres, 13 de març del 2015

Primera sessió del projecte Inter-CanVi superada amb éxit!

Els participants van poder gaudir del treball en equip i fer un tastet del món audiovisual 

Vam iniciar la sessió amb una peça audiovisual per tal de treballar valors com la cooperació i el respecte entre companys. També vam treballar la peça amb un criteri tècnic audiovisual per començar a veure les característiques i els tipus de documentals.
                  
 A continuació per enfortir els lligams de l’equip vam realitzar una dinàmica de coneixença que tractava de fer una rotllana amb tots els participants, i aquests havien de  presentar-se i dir quelcom que poguessin aportar al projecte, tot llançant el cabdell de fil cap a un altre participant i consecutivament els altres formant una xarxa que simbolitzava la importància del treball individual en un projecte en equip. El següent pas va ser fer una dinàmica més creativa, on vam disposar de moltes imatges diferents i cadascun d’ells haurien d’escollir una o dues imatges que per a ells representin el què és un documental.
Per finalitzar la sessió els participants van poder gaudir d’un tastet de les diferents tasques que comporta produir un documental: càmeres, tècnics de llum, tècnics de so, editors i actors. 
Dimarts vinent més i millor!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada