dimecres, 18 de març del 2015

Què ens agrada de Can Vidalet?

La sessió es va centrar en buscar els punts forts i febles del barri i aprendre unes tècniques d’expressió corporal 

Com cada dimarts iniciem la sessió amb una peça audiovisual per tal d'introduir-nos en les tècniques audiovisuals, aquesta centrada en el pla seqüència i els diferents recursos, sobretot la banda sonora. La peça va generar un seguit de reflexions sobre la importància de lluitar per aconseguir els teus objectius.
L’objectiu d’aquesta sessió era trobar els punts forts i febles del barri per poder concretar els temes més rellevants del documental. Per tal d’aconseguir aquest objectiu vam crear dos espais amb una càmera a cadascun, on els joves podien expressar el que li agradava i no li agradava de Can Vidalet.



Seguidament, per treballar l’expressió corporal vam plantejar la dinàmica del “Ninja”. El resultat d’aquesta activitat va ser molt satisfactori pels joves. A continuació, vam fer un visionat de les imatges de l’activitat del punts febles i forts del barri, i vam reflexionar en grup sobre les mancances i virtuts de Can Vidalet.

Per acabar la sessió, una jove participant ens va escriure aquest resum de la jornada:
“La primera cosa que hem fet avui  ha sigut veure un videoclip i comentar-lo, en aquest vam aprendre que si nosaltres volem aconseguir el que volem, tenim que lluitar per aconseguir els nostres somnis i que sempre tindràs persones que t’ajudaran.  Després d’això ens van gravar per dir les coses que ens agraden i no ens agraden de Can Vidalet. Seguit d’això vam sortir a relaxar-nos fent jocs. Finalment vam tornar a l’aula i vam veure el que havíem gravat anteriorment.” Michelle Sánchez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada