dimecres, 29 d’abril del 2015

Ahir vam anar a gravar al CF Can Vidalet, i al Parc de la "Soli"

Feia molt goig ahir la sala de l'InterCanVI.
Vam sortir  a gravar al CF Can Vidalet, teniem una entrevista amb el coordinador esportiu, entrenador i membre de la junta del club, César del Pozo.
Ens vam dividir en dos grups, uns vam fer una bona entrevista a peu de gespa i  els altres vam fer recursos molt ben fets del camp i els seus jugadors.
En acabar la gravació al Camp de futbol vam venir al remolí i vam fer una posada en comú de la sessió anterior. Ens sentim molt orgullosos del nostre projecte i ens agrada que tothom sàpiga que fem!
Després vam acabar la tarda parlant i entrevistant als joves del parc de la Solidaritat. Avui és el primer dia que hem estat sols amb les càmeres. Ens n'hem sortit prou bé! 



dimarts, 28 d’abril del 2015

L'InterCanVi a la Taula de Convivència de Can Vidalet.

Els joves d'InterCanVi vam participar a la Taula de Convivència del barri de Can Vidalet. Vam explicar el projecte de documental que estem fent, i vam aprofitar per gravar les opinions dels participants de la taula sobre Can Vidalet, el nostre barri. 
Ha estat una experiència molt interessant! 

dimarts, 21 d’abril del 2015

Un, dos, tres...ACCIÓ!

Un, dos, tres, ACCIÓ: portem ja dos sessions de gravació i la cosa comença a agafar forma! La passada sessió hem tingut l'Adrià Draper que ens ha deixat una FlyCam i un Slide per a fer recursos. Hem flipat per la Rambleta fent recursos, la gent del barri encara més. Cal destacar les entrevistes que ja hem fet, però també hem fet recursos. Els recursos són gravacions de seqüències que serveixen per acompanyar el que la gent diu a les entrevistes. Ja portem fetes les primeres entrevistes als joves del barri, i estem començant a fer-nos una idea de què pensen els joves de Can Vi. Tot i així, encara ens queda moooooooolta feina!!!!