dimarts, 30 de juny del 2015

InterCanvi.. A punt de sortir del forn!

Desprès d'unes setmanes intenses de treball, us fem un resum:

La setmana passada vam estar gravant pels carrers i localitzacions exteriors que hem escollit com a fil conductor que ens guiarà pel documental.

I aquest dimarts hem fet un primer visionat del muntatge final del vídeo per escollir la millor banda sonora.

Ja ho tenim tot al forn, cuinant a bon ritme per tenir-ho a punt el divendres 10 de juliol, on farem la gran estrena! Quedeu tots i totes convidats i convidades! Esteu atents/tes a les pròximes noticies sobre l'estrena!


dimecres, 10 de juny del 2015

Estem en la recta final

Ahir i avui hem realitzat les entrevistes més relacionades amb l'àmbit socio-educatiu. A primera hora de la tarda d'ahir vam rebre a l'Agos, professora de cicles formatius de grau superior de l'IES Severo Ochoa, que ens va donar la seva opinió i perspectiva sobre els joves Vidalencs, i d'una possible millora de l'educació.


Un cop vam acomiadar a l'Agos ens vam dirigir al Esplai Pubilla Cases- Can Vidalet, per fer una entrevista a la Sheila Bertràn, referent de la comunitat educativa i de l'àmbit social, vam poder recollir una reflexió centrada en la falta de motivació del joves per estudiar i emprendre projectes, com a sol·lució proposava que totes les entitats i institucions treballessin plegades per poder donar possibilitats i orientació a aquest joves.

Aquest matí, a l'hora del pati, uns quants joves estudiants de l'IES Joanot Martorell, han realitzat una entrevista al director del centre, Josep Mº Garcia Primi, per acabar de englobar tota la perspectiva educativa a Can Vidalet.